Новини

"Татко, прочети ми приказка" вече е на пазара

Радослав Йорданов

През 2017 година написах първата си приказка, озаглавена "Носорогът на кръстопът". Всичко се зароди като идея да науча сина си на добро, да разсъждава и да не се предава пред трудностите в живота. Разбира се, тогава той беше още бебе, но аз се подготвях за уроците, които трябва да му предам.

Няколко месеца по-късно имах идеи за няколко приказки, които по-късно прераснаха в желание да напиша цяла книга. Ей така, единствено за него. Близо три години писах приказките и ето, че вече съм готов. Остана да измисля хубаво заглавие и да я отпечатам. Една вечер, тъкмо се приготвяхме за лягане, когато Мартин ми каза: "Татко, прочети ми приказка". Тогава ми светна, че това ще бъде най-якото заглавие за книжката.

И ето, че вече напечатана, е готова за разпространение. Вече всички деца в България ще могат да заспиват с приказка, прочетена от татко.

Разгледайте повече за книжката "Татко, прочети ми приказка"


Още новини


Радослав Йорданов

"Татко, искам още приказки" излезе от печат

Втората част на книжката с детски приказки за татковци излезе от печат през месец май - навреме за празника на всички деца - 1 юни. В нея ще намерите 16 нови приказки и стихотворение за таткото.

Книги
Татко, прочети ми приказка

Татко, прочети ми приказка

Дебютната книга на автора. Съдържа 17 илюстрирани приказки за животни с добри и лоши характери.

Татко, искам още приказки

Татко, искам още приказки

Това е втората част от поредицата "Татко". Съдържа 16 приказки и едно стихотворение за татковци.

Извънземни истории

Извънземни истории

Сборник с детски фантастични разкази с приключения, технологии, малко смешки и житейски уроци.